Bilakah Tamatnya Sejarah Peperangan

Tetapi sampai bila? Selagi hayat Yahudi masih wujud, selagi itu  keamanan, kedamaian dan keharmonian dunia akan terjejas. Orang mengatakan Yahudi punca kerosakan dunia. Sebenarnya ramai masyarakat antarabangsa  sudah menyedari kejahatan bangsa Yahudi sepanjang sejarah kemanusiaan. Dahulu iaitu semasa awal abad ke-20 Henry Ford pengasas automotif Amerika Syarikat, Ford Motor Company terkenal dengan anti-Yahudinya sehingga semua harta dan kekuasaan yang dimilikinya dihebahkan untuk membongkar keburukan dan kejahatan Yahudi.

Cuba bayangkan Amerika yang mempunyai penduduk lebih 300 juta  dan nisbah bangsa Yahudinya di bawah dua peratus (tujuh juta orang) berjaya mendapat 33 peratus tempat di Mahkamah Agung. Tetapi Amerika Syarikat terus menjadi kuda tunggangan di barisan hadapan bagi pasukan Israel meneruskan misi kekejamannya

Walaupun umat Islam masih “terumbang ambing” dijangkakan Perang Dunia ke 3 bakal berlaku tidak lama lagi. Bila-bila masa sahaja boleh berlaku. Makluman yang seperti ini sebagai satu perhatian kepada umat Islam umumnya supaya kita sentiasa dalam keadaan berjaga-jaga. Dalam sejarah lampau, Hiroshima dan Nagasaki pernah meledak dengan bom atom USA. Adakah rakyat Jepun pernah menjangkakan mereka akan dihukum sebegitu sekali? Tetapi sejarah telah membuktikannya. Tidak mustahil akan berulang sekali lagi malah mungkin akan bertambah dahsyat.

Mereka merancang untuk menyerang Iran pada tahun 2012 tujuannya untuk mewujudkan Perang Dunia ke 3 bermula di sebelah Timur Tengah. Tapi Iran tak kosong. Jikalau Iran diserang sebelum tahun 2012, Israel nampaknya akan serang secara bersendirian. Dan masalah bagi Israel sebelum serang Iran adalah Rusia dan juga China yang bakal memegang dunia tidak lama lagi.

Rancangan mereka sekarang ini adalah dengan membuat provokasi terhadap Rusia dengan serangan di Georgia dengan tujuan mengalih perhatian Rusia yang telah mereka lakukan pada setahun atau dua tahun lepas. Akhirnya Rusia telah menghantar tenteranya ke selatan Ossetia, Georgia. Baru-baru ini pula sebuah kapal Korea Selatan telah ditenggelamkan oleh torpedo. Setelah dikaji terbukti torpedo itu adalah buatan Jerman. Masalahnya sekarang kapal selam & torpedo Korea Utara bukan buatan Jerman. Hakikatnya, kapal selam dan torpedo Israel adalah buatan Jerman. 

Akhirnya China dan Rusia ada misi masing-masing jika Israel berhajat menyerang Iran. Rancangan Israel sudah lama untuk mewujudkan perang yang dipanjangkan kepada Perang Dunia Ke 3 dan mereka sedang menghitung hari ketika ini. Persoalan yang timbul apakah bom nuklear atau peluru jenis DU (depleted uranium) akan digunakan? Tetapi ramai yang mengatakan Perang Dunia ke 3 bom nuklear akan digunakan. Ada diceritakan juga dalam kitab Bahrul Mazi. Perang Dunia ke 3 yang diramal akan berlaku berlaku dalam tempoh sekejap sahaja tetapi kemusnahannya amat dahsyat.

Albert Einstein dalam kata-katanya isu Perang Dunia ke 3 malahan Perang Dunia ke 4 :
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
perang dunia ke 3 (Ramalan) Perang Dunia Ke 3?

Adakah Albert Einstein tidak mahu mengakui Perang Dunia ke 3 ini bakal menggunakan teknologi bom nuklear yang merupakan hasil daripada ciptaannya sebelum ini? Dan selepas itu, Perang Dunia ke 4 (Battle of Armageddon) dikatakan akan meletus yang mana senjata yang digunakan adalah pedang. Pedang seperti perang cara zaman dahulu kala. Ini disebabkan teknologi semua tidak boleh digunakan lagi pada masa itu kerana kesan EMP  (electromagnetic pulse) daripada senjata nuklear itu sendiri semasa tercetusnya Perang Dunia ke 3. Perang Armageddon ini pernah disentuh sebelum ini oleh seorang penulis Muhammad Isa Dawud. 

Ada sebahagian hadis yang menekankan akhir zaman nanti akan berlakunya perang menggunakan pedang dan Dajjal akan kena sembelih dengan pedang. Hadis Nabi juga ada menyebut, Yahudi Zionis pengecut akan bersembunyi di balik-balik batu dan kayu dan hanya selamat di belakang pokok Yahudi iaitu pokok Gharqad, yang banyak di tanam sekarang di Israel. 
 

“Walaupun ianya teori, kemungkinannya tetap ada dan akhirnya manusia hanya mampu merancang, Tuhan sahaja yang menentukannya”